01926 33 22 88

Mr & Mrs Samways, Warwick

Objectives

Our client’s brief was to create a large kitchen and living area, incorporating an island with seating area for stools.

What we did

To achieve the design our client wanted, we knocked through from the existing kitchen into the dining room and utility to create one large family friendly room.

Result

The beautiful two tone Pyram units, combined with the Angolan Black granite and glass splashbacks created a stunning effect. The clever use of  Sensio LED lighting added to the finished result.

Testimonial

“A big thanks for our stunning new kitchen.  We couldn’t be more delighted! We will have no hesitation in recommending Diamond’s professional team to our friends and neighbours”

Gallery

Before After

« Go back


  • Kitchens
  • Bathrooms
  • Bedrooms
  • Offices